ARGENTINO TANGO STEENWIJK

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1635 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Argentino Tango Steenwijk. Meer weten? Ontdek meer

14 jun 2024 om 22:49 Het eten was goed. Zag er allemaal vers uit en zo smaakte het ook. tiramisu was top gemaakt. blij verrast door de goeie kwaliteit. en de porties waren ruim voldoende. wij zullen hier zeker weer bestellen.
10 jun 2024 om 16:15 Eten smaakte erg goed! Bezorging was vriendelijk en redelijk snel
9 jun 2024 om 10:08 Beste spareribs die ik ooit heb besteld zo mals , wanneer ik 1 hap nam al het vlees van het bot afviel perfect
8 jun 2024 om 22:24 Duurde helaas lang ipv de 20-40 min als op de website, bezorger zou al geruime tijd in de buurt zijn volgens restaurant, eten was helaas koud. Spareribs waren na opwarmen in de oven aardig te doen, maar ik raad ze niet aan. Tiramisu was wel goed.
8 jun 2024 om 21:51 Voor ons geen 2e keer. 1 was heel zoutig en leek uit de vriezer. De andere was erg droog en smaakloos.
3 jun 2024 om 8:41 Jammergenoeg mindestens 15-20min. te laat en niet meer echt warm, w.b. smaak proef je alleen maar honing, verder niets.
26 mei 2024 om 2:10 Was lekker, snel bezorgd.
23 mei 2024 om 21:31 Was erg lekker en op de afgesproken tijd was het klaarom af te halen
20 mei 2024 om 19:47 Ik vind het verassend lekker mmm
19 mei 2024 om 23:05 Altijd goed.
19 mei 2024 om 22:09 Heerlijk eten, snelle bezorging. Hele vriendelijke bezorger en top service, zeker een aanrader :)
19 mei 2024 om 20:04 Goed eten, snelle bezorging, beste spareribs uit steenwijk