ARGENTINO TANGO STEENWIJK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1568 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Argentino Tango Steenwijk. Meer weten? Ontdek meer

26 feb 2024 om 10:24 Leider nicht gut.
24 feb 2024 om 19:01 Kwaliteit was weer top, deze keer langer moeten wachten.
23 feb 2024 om 23:35 een absolute aanrader voor iedereen die van lekker eten houd! + Snelle levering!
23 feb 2024 om 21:03 Zoaks gewoonlijk erg lekkere spareribs, en op tijd klaar. Heerlijk gegeten.
23 feb 2024 om 20:49 Erg lekker, goede kip en spare ribs!
22 feb 2024 om 23:54 Heerlijk gegeten, binnen 35 min. Dit doen we weer! Verse producten en goede prijs-kwaliteitverhouding. Dankjewel!!
17 feb 2024 om 22:52 Top, zoals gewoonlijk.
17 feb 2024 om 3:34 Het eten was erg snel klaar en heerlijk! Ook nog niet duur, ik bestel snel weer.
15 feb 2024 om 20:02 Binnen 30 min bezorgd, super malse spareribs. Ze vielen zo van het bot af. Goede keuze geweest om de gerechten zelf niet te verhogen in prijs, maar de extra opties voor weinig geld aan te bieden. Zo blijft het voor iedereen betaalbaar. Top! Bedankt
14 feb 2024 om 23:32 ik kan jammer genoeng niet aangeven dat het meer dan 90 minuten was ook was het eten smakeloos en slap
14 feb 2024 om 22:08 Het is veel duurder geworden, je moet ineens alles apart betalen en we hebben langer dan anderhalf uur op de bestelling moeten wachten. De spareribs waren voor een deel te hard gebakken, we konden dus een stuk weggooien en de maïskolf was niet gaar
14 feb 2024 om 21:21 Vandaag 50 minuten moeten wachten op de bestelling. Er waren 2 spareribs bij die te hard gebakken waren en het vlees dus echt hard vwas. Daarbij kwam ook nog dat je nu voor alles bij moet betalen....